Kattavaa ja ammattitaitoista suunnittelupalvelua

Pajakallio Oy tarjoaa asiakkailleen kattavan ja huippuammattitaitoisen suunnittelupalvelun, joka kattaa kaikki projektisi tarpeet ja vaiheet alusta loppuun.

Hyödynnämme suunnitteluprosesseissamme markkinoiden edistyneintä teknologiaa, kuten SolidWorks 3D ja muita vastaavia suunnitteluohjelmistoja. Tämä mahdollistaa monimutkaistenkin projektien visuaalisen hahmottamisen ja suunnittelun erittäin tarkasti ja tehokkaasti.

Kokemuksemme ja modernin teknologian avulla voimme tarjota asiakkaillemme innovatiivisia suunnitteluratkaisuja, jotka ovat optimoituja toiminnallisuuden, kestävyyden ja kustannustehokkuuden suhteen.

Onko sinulla idea, joka täytyisi mallintaa toteutuskelpoiseksi ratkaisuksi? Tai tarvitsetko suunnitteluapua metallirakenteiden valmistuskustannusten laskemiseksi? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Asennuspalvelu – Toimitamme valmistamamme tuotteet myös asennettuna

Pajakallio Oy tarjoaa asiakkailleen täyden palvelun ratkaisut, jotka kattavat tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen lisäksi myös ammattitaitoisen asennuksen aina tilanteen ja asiakkaamme tarpeiden mukaan. Kumppanuus kanssamme varmistaa, että suuretkin asennusprojektit sujuvat tehokkaasti, turvallisesti ja aikataulussa.

Kun haluat varmistaa, että projektiisi kuuluva suunnittelu, valmistus ja asennus toteutetaan ammattitaidolla ja tehokkaasti, Pajakallio Oy on valintasi. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Kysy rohkeasti lisää!

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme tai tuotteistamme? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Voit olla meihin yhteydessä soittamalla, sähköpostilla tai oheisen lomakkeen välityksellä.

Myynti ja tiedustelut

📞 040 415 5545
✉️ marko.maskulin@pajakallio.fi

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Myymälä

Kurikkamäentie 35 30420 Forssa
(arkisin 7 – 17)

Marko Maskulin

puh. 040 415 5545
marko.maskulin(a)pajakallio.fi

Pajakallio – Laatua & Tehokkuutta

Teräsrakenteet, hitsauskokoonpanot, koneistus, osavalmistus ja laaja teräsvarasto. Ota yhteyttä lomakkeella tai vaikka suoraan soittamalla.

Ota yhteyttä
Pajakallio Oy
  • Kurikkamäentie 35, 30420 Forssa
  • Varastomyymälä avoinna ma-pe klo 7-16,
  • Sovittaessa pidempään
  • Y-tunnus 1969303-8
Toimitusjohtaja ja myynti
  • Marko Maskulin
  • puh. 040 415 5545
  • marko.maskulin(a)pajakallio.fi

2023 Pajakallio. All rights reserved. Powered by Bautomo.com