Teräsrakenteiden suunnittelu ja toteutus

Meidän erikoisalaamme kuuluu mittatilaustyönä valmistettavien teräsrakenteiden ja monipuolisten hitsauskokoonpanojen suunnittelu ja toteutus. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat täsmällisesti heidän tarpeisiinsa ja vaatimuksiinsa, taaten rakenteiden kestävyyden ja luotettavuuden.

Valmistamme teräsrakenteita monipuolisesti, yksittäisistä pilareista ja palkeista aina suurempiin kokonaisuuksiin saakka. Jokainen projekti suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan erityistarpeet huomioiden, mikä takaa optimaaliset ja kestävät rakenteelliset ratkaisut.

Kysy rohkeasti lisää erilaisista teräsrakentamisen mahdollisuuksista! Kanssamme löydät ratkaisun niin pieniin kuin suurempiinkin hankkeisiin.

Kaiteiden, kulkutasojen sekä portaiden suunnittelu ja valmistus

Kaiteiden, kulkutasojen, portaiden muiden terästuotteiden suunnittelu ja valmistus ovat keskeisiä kokonaisuuksia palvelutarjontamme ytimessä. Me keskitymme luomaan tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä teknisiä vaatimuksia ja turvallisuusstandardeja, vaan myös vastaavat visuaalisesti asiakkaan toiveisiin ja arkkitehtuurin vaatimuksiin. Jokainen tuote suunnitellaan ja valmistetaan huolella, varmistaen, että se integroituu saumattomasti ympäröivään tilaan ja lisää kiinteistön arvoa.

Meidän kauttamme saat räätälöityjä ratkaisuja, jotka huomioivat tilan erityispiirteet ja käyttäjien tarpeet. Olipa kyseessä sitten julkinen rakennus, teollisuusalue tai yksityiskoti, panostamme tuotteidemme toiminnallisuuteen, kestävyyteen ja turvallisuuteen. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman pintakäsittelyvaihtoehtoja, joilla varmistetaan tuotteiden pitkäikäisyys ja esteettinen soveltuvuus asiakkaan visioon ja käyttötarkoitukseen.

Omaamme kattavan valikoiman hyödynnettävissä olevia valmismalleja, joita muokkaamalla saamme helposti toteutettua ratkaisun myös sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa suunnittelemme erikoisemmat ratkaisut alusta alkaen mitä tahansa erityispiirrettä silmällä pitäen.

Kysy rohkeasti lisää!

Kauhojen huollot ja korjaukset sekä huulilevyjen vaihdot

Olemme myös erikoistuneet kuormaajien ja kaivinkoneiden kauhojen korjauksiin, huulilevyjen vaihtoihin sekä muiden vastaavien laitteiden huoltoihin ja korjauksiin. Kattava huolto- ja korjauspalvelumme varmistaa työkoneiden pitkän käyttöiän ja tehokkuuden, minimoiden seisokit ja parantaen työmaan tuottavuutta.

Panostamme jokaisen korjaustoimenpiteen laatuun ja tarkkuuteen, varmistaen, että koneesi palautuvat käyttöön nopeasti ja luotettavassa kunnossa, tukien yrityksesi operatiivisia tavoitteita. Korjattu tai huollettu laite myös pintakäsitellään asiaankuuluvalla tavalla.

Onko sinulla kauha tai muu vastaava laite, joka on korjausta vailla? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan miten voisimme olla avuksi!

 

Sitoudumme työssämme laatuun ja toimitusvarmuuteen

Laadun ja toimitusvarmuuden ehdoton sitoumuksemme muodostaa kaiken tekemämme perustan. Hitsausprosesseissamme noudatamme tiukkoja laatuvaatimuksia, jotka varmistavat, että jokainen valmistamamme tuote vastaa sille asetettuja standardeja. Tämä sitoumus korkeaan laatuun ja luotettavaan toimitukseen takaa, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat parasta mahdollista palvelua.

Kysy rohkeasti lisää!

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme tai tuotteistamme? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Voit olla meihin yhteydessä soittamalla, sähköpostilla tai oheisen lomakkeen välityksellä.

Myynti ja tiedustelut

📞 040 415 5545
✉️ marko.maskulin@pajakallio.fi

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pajakallio Oy

Kurikkamäentie 35
30420 Forssa
Y-tunnus 1969303-8

Varastomyymälä

Avoinna
Ma-pe 7-16
(sovittaessa pidempään)

Toimitusjohtaja, myynti, tarjoukset

Marko Maskulin
puh. 040 415 5545
marko.maskulin(a)pajakallio.fi

Pajakallio – Laatua & Tehokkuutta

Teräsrakenteet, hitsauskokoonpanot, koneistus, osavalmistus ja laaja teräsvarasto. Ota yhteyttä lomakkeella tai vaikka suoraan soittamalla.

Ota yhteyttä
Pajakallio Oy
  • Kurikkamäentie 35, 30420 Forssa
  • Varastomyymälä avoinna ma-pe klo 7-16,
  • Sovittaessa pidempään
  • Y-tunnus 1969303-8
Toimitusjohtaja ja myynti
  • Marko Maskulin
  • puh. 040 415 5545
  • marko.maskulin(a)pajakallio.fi

2023 Pajakallio. All rights reserved. Powered by Bautomo.com