Hitsaus ja kokoonpano

Valmistamme mittatilaustyönä hitsatut teräsrakenteet, kaiteet, kulkutasot ja portaat kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamme myös luotettavat korjauspalvelut ja huulilevyjen vaihdot kuormaajien ja kaivinkoneiden kauhoille.

Lue lisää

Osavalmistus

Osavalmistukseen kuuluvat mm. sorvatut tai jyrsimällä valmistetut koneistusosat. Toimitamme osia eri valmiusasteissa, eli asiakas voi valita jos haluaa tehdä esim. hitsauskokoonpanon itse, niin toimitamme hänelle osat kokoonpanovalmiina. Tarvittaessa toteutamme koko projektin myös täysin valmiina pintakäsittelyjä myöten.

Lue lisää

Suunnittelu- ja asennuspalvelu

Tarjoamme palveluratkaisuja suunnittelusta valmistukseen ja sovittaessa asennukseen. Onko sinulla idea, joka täytyisi mallintaa toteutuskelpoiseksi ratkaisuksi? Tai tarvitsetko suunnitteluapua metallirakenteiden valmistuskustannusten laskemiseksi? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Lue lisää

Konekanta

Pajakallio Oy:n konekanta kattaa laajan valikoiman korkealaatuisia koneita ja laitteita, jotka mahdollistavat monipuoliset valmistusprosessit ja korkeimman tason tuotantotehokkuuden.

Lue lisää

Kysy rohkeasti lisää!

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme tai tuotteistamme? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Voit olla meihin yhteydessä soittamalla, sähköpostilla tai oheisen lomakkeen välityksellä.

Myynti ja tiedustelut

📞 040 415 5545
✉️ marko.maskulin@pajakallio.fi

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pajakallio – Laatua & Tehokkuutta

Teräsrakenteet, hitsauskokoonpanot, koneistus, osavalmistus ja laaja teräsvarasto. Ota yhteyttä lomakkeella tai vaikka suoraan soittamalla.

Ota yhteyttä
Pajakallio Oy
  • Kurikkamäentie 35, 30420 Forssa
  • Varastomyymälä avoinna ma-pe klo 7-16,
  • Sovittaessa pidempään
  • Y-tunnus 1969303-8
Toimitusjohtaja ja myynti
  • Marko Maskulin
  • puh. 040 415 5545
  • marko.maskulin(a)pajakallio.fi

2023 Pajakallio. All rights reserved. Powered by Bautomo.com