Metalliosien valmistusta ja kokoonpanoa yksittäin, pieninä sarjoina tai suurina tuotantomäärinä

Tarjoamme kattavaa osien valmistusta ja osakokoonpanojen toteutuspalvelua, joka mukautuu joustavasti asiakkaan tarpeisiin. Olipa materiaalit peräisin omasta konepajastamme tai asiakkaan toimittamia, me varmistamme, että lopputulos täyttää korkeimmat laatuvaatimukset.

Kukin projekti on meille ainutlaatuinen, ja sen sisältö sekä valmiusaste räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa, tarjoten mahdollisuuden avaimet käteen -toimituksiin. Toteutamme niin yksittäiset erikoistuotteet, piensarjat kuin suuremmatkin tuotantomäärät, varmistaen aina asiakkaan täydellisen tyytyväisyyden.

Sarjatuotannossa vastaamme siitä, että valmistus ja toimitukset pysyvät sovitussa aikataulussa, riippumatta valmistettavien osien koosta, määrästä tai toteutuksen monimutkaisuudesta. Tämä lupaus perustuu ammattitaitoomme ja vuosien kokemukseemme osavalmistuksen parissa.

Jos tarvitset osavalmistusta tai erinäistä kokoonpanopalvelua, me olemme valmiita auttamaan. Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Osavalmistuksen sisältö, valmiusaste ja toimitustapa suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia avaimet käteen -ratkaisuja osavalmistukseen ja kokoonpanoon, mikä tarkoittaa, että hoidamme tarvittaessa projektin kaikki vaiheet suunnittelusta valmistukseen ja lopulliseen toimitukseen. Tämä palvelu on suunniteltu helpottamaan asiakkaan prosessia, tarjoten helpon ja vaivattoman tavan saada projektit valmiiksi ajoissa ja budjetin puitteissa.

Työn laadun varmistamiseksi sitoudumme jatkuvaan kehittymiseen, tavoitteenamme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua ja toimivia tuotteita. Mukautamme valmistusmenetelmiämme säännöllisesti vastaamaan markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin ja teknologian edistykseen, mikä mahdollistaa laajan ja korkealaatuisen palvelu- ja tuotevalikoimamme ylläpidon.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi osavalmistukseen räätälöidyillä ratkaisuillamme.

Innovaatiosta ja räätälöinnistä kompromissittomaan laatuun, me olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta

Jokainen projekti, pieni tai suuri, käy läpi tiukan laadunvalvontaprosessin, joka varmistaa että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia. Pajakallio on kumppanisi laadukkaiden osien valmistusratkaisuissa.

Kysy rohkeasti lisää!

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme tai tuotteistamme? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Voit olla meihin yhteydessä soittamalla, sähköpostilla tai oheisen lomakkeen välityksellä.

Myynti ja tiedustelut

📞 040 415 5545
✉️ marko.maskulin@pajakallio.fi

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Myymälä

Kurikkamäentie 35 30420 Forssa
(arkisin 7 – 17)

Marko Maskulin

puh. 040 415 5545
marko.maskulin(a)pajakallio.fi

Pajakallio – Laatua & Tehokkuutta

Teräsrakenteet, hitsauskokoonpanot, koneistus, osavalmistus ja laaja teräsvarasto. Ota yhteyttä lomakkeella tai vaikka suoraan soittamalla.

Ota yhteyttä
Pajakallio Oy
  • Kurikkamäentie 35, 30420 Forssa
  • Varastomyymälä avoinna ma-pe klo 7-16,
  • Sovittaessa pidempään
  • Y-tunnus 1969303-8
Toimitusjohtaja ja myynti
  • Marko Maskulin
  • puh. 040 415 5545
  • marko.maskulin(a)pajakallio.fi

2023 Pajakallio. All rights reserved. Powered by Bautomo.com